Witte dames schoenen: styling, tips & de mooiste witte damesschoenen

Witte dames schoenen: styling, tips & de mooiste witte damesschoenen
27 februari 2018 Julia
In Outfits

Elke mode bewust vrouw zou een paar witte schoenen moeten hebben. Daar zijn wij het absoluut mee eens! Of het nou gaat om sneakers, espadrilles of instappers, een witte schoen is een echte zomerschoen. Om het zoeken wat gemakkelijker te maken, hebben we 10 witte dames schoenen op een rijtje gezet. Met deze dames schoenen maak jij je klaar voor een stijlvolle zomer.

Witte schoenen zijn veelzijdig te combineren en dus ook vrij makkelijk te gebruiken in styling. Hieronder geven we je drie verschillende outfits en styling tips, waar je witte schoenen goed mee kan combineren!

Casual

Deze casual combinatie draag je op een doodgewone dag. Comfortabel, iets sportief, maar boven alles goed op elkaar afgestemd.

Bekijk deze schoenen nu!

Classy Sporty

De classy sporty outfit, is eigenlijk een hele simpele combinatie. Ga voor een frisse kleur azuur blauw en stijl deze af met een mooie speelse sneaker. Deze witte sneaker heeft een touw achtige zool, wat het een speelse look geeft. Perfect in combinatie met dit sportieve blauwe jurkje.

Bekijk deze schoenen nu!

Zomers vrouwelijk

Deze stijlvolle maar vooral zomerse outfit is vooral vrouwelijk als classy. Met deze mooie witte open hakken, en oker gele iets losse zomerjurk, komen je benen extra goed uit. Het wit met geel combineert erg goed. Maak deze outfit af met een mooi horloge en je bent klaar voor die warme zomer dagen.

Bekijk deze schoenen nu!

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.